Nieuws

De wondere wereld van jouw gedachten!

Wat vind jij daar nu van…..

Hoe meer ik dit zinnetje herhaalde hoe meer ik tot mezelf doordrongen was dat dit wel eens meer waarheid kon zijn dan ik maar kon vermoeden!

Vandaag kwam dit onderwerp nog weer eens stevig naar boven tijdens een heerlijk gesprek met een collega. Hoe fijn is het om gedachten te wisselen bij niet zulke gemakkelijke zaken die van grote invloed zijn op het leven zelf. We kwamen tot dezelfde conclusie: Wat zijn gedachten sterk en hoe snel halen ze je uit jouw focus!

Hoe makkelijk raak jij uit je focus door gedachten die je van jouw doel afhouden? “ach, dan maar niet hoor… blijkbaar is het niet voor ons weggelegd” of “het is mij niet gegund, dat blijkt wel weer” of “ wonderen bestaan wel… alleen blijkbaar niet voor mij”.

Hoe desastreus denk je dat dit is? Het is echt nog niet heel gemakkelijk om deze gedachten te begrijpen en om te buigen.

Heb jij hier hulp bij nodig neem dan met mij contact op. En, wil jij graag nog meer weten wat ik te bieden heb schrijf je dan op mijn nieuwsbrief.

Heel simpel… hieronder:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

 

 

Geef een reactie