Access bars

Wanneer was de laatste keer dat jij volledig ontspannen en relaxt was? Hoe vaak loop jij op de automatische piloot? Ben jij bewust aan het leven of gaan de dagen voorbij en voelt het alsof je in cirkels leeft. Of lijken bepaalde situaties zich te herhalen. Zoek je innerlijke rust? Of misschien betere kwaliteit van slaap?

Wil je soepeler en makkelijker in het leven staan? Dat kan!

Hoe je dit doet? Met Access bars!

Access bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, emoties, ideeën, overwegingen en houdingen opgeslagen hebt. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Wanneer je nu de plek op het hoofd aanraakt die overeenkomt met zo’n levensgebied, stel je het lichaam in staat om de oude patronen los te laten. Er ontstaat dan ruimte en die ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te leiden zoals jij dat voor je ziet.

De behandeling is heel zacht, je ligt volledig gekleed en ontspannen op een behandeltafel. Je wordt dan zachtjes aangeraakt op de 32 punten op je hoofd. Na afloop van de behandeling voel jij je op z’n minst heel erg ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval veranderen je patronen en ga je in de loop van de tijd steeds meer ruimte en verandering ervaren in de levensgebieden waar dit voor jou wenselijk is. Stel je eens voor wat er dan mogelijk is!

Een sessie kost 60,50 incl btw en duurt tussen de 60 á 90 minuten.

Je kunt gelijk een afspraak plannen, klik hieronder op de button en selecteer Access bars.