Over mij

Lang geleden...

was ik al geïnteresseerd in het begeleiden van mensen. Toen ik leerkracht werd merkte ik dat ik zocht naar optimale manieren van leren, wat heeft iemand nodig om zich te ontwikkelen. De gesprekken waarbij verbinding nodig was om verder te komen vond ik geweldig. Mijn interesse in het begeleiden van volwassenen werd hierdoor ook aangewakkerd en ik ging eens een boek over Neuro-Linguïstisch Programmeren lezen. Ik wilde deze richting nog verder ontdekken en ging de NLP practitioner doen. Helemaal enthousiast ging ik door naar Timeline Therapy practitioner en Master NLP practitioner.

Ik ontdekte tijdens deze studies dat je kunt leren om je eigen brein te sturen zodat je altijd een reden hebt om je goed te voelen en oude, negatieve gevoelens los te laten. Dat jij  je eigen gedachten positiever kunt maken zodat de communicatie met anderen ook een stuk soepeler gaat verlopen. Een heel fijne manier van denken waarbij je leert hoe je niet alleen in verbinding komt met de ander, maar ook met jezelf.

Ik wist dat ik, met mijn ervaring, dit wilde gebruiken om anderen te coachen in persoonlijke groei en het idee voor een eigen coaching- en trainingsbureau was geboren. Na deze studies heb ik besloten om nog een stap verder te gaan. Ik specialiseerde me in het krijgen van balans en rust, het begeleiden van vrouwen die zich overweldigd voelen door het leven en relaties waar verbinding hebben met elkaar niet vanzelfsprekend gaat.

"Contact opnemen! Dacht ik. Heel snel had ik een kennismakingsgesprek met Yvonne, een enthousiaste coach die met veel passie ons wilde coachen. Binnen een week kwam Yvonne met een op maat geschreven voorstel. En ik kon meteen aan de slag. Ik ben super tevreden over de (persoonlijke) aandacht en begeleiding die Into More heeft gegeven. De sessies zijn voor mij erg nuttig en waardevol geweest!"

Wil jij dat ook? Neem dan contact op:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht