Over mij

Lang geleden...

was ik al geïnteresseerd in het begeleiden van mensen. Toen ik leerkracht werd merkte ik dat ik zocht naar de beste manier van leren, wat heeft iemand nodig om zich te optimaal te ontwikkelen. De ontdekking dat dit voor iedereen een andere aanpak kan vergen intrigeerde mij enorm. Om hier achter te komen is verbinding nodig, die gesprekken vond ik geweldig! Mijn interesse in het begeleiden van volwassenen werd hierdoor ook aangewakkerd en ik ging eens een boek over Neuro-Linguïstisch Programmeren lezen. Ik wilde deze richting nog verder ontdekken en ging de NLP practitioner doen. Helemaal enthousiast ging ik door naar Timeline Therapy practitioner en Master NLP practitioner en wat later ook Beelddenkcoaching en EyeMovementTherapy.

Ik ontdekte tijdens deze studies dat je kunt leren om je eigen brein te sturen zodat je altijd een reden hebt om je goed te voelen. Waar bij je oude, negatieve gevoelens en patronen los kunt laten. Zodat jij  je eigen gedachten zo vorm kunt geven dat de communicatie met anderen een stuk soepeler gaat verlopen en jij je leven in kunt gaan richten zonder de belemmeringen die zich in je brein kunnen afspelen. Een heel fijne manier van coachen waarbij jij leert hoe je in verbinding komt met jezelf, de ander en balans krijgt en houdt.

Ik wist dat ik, met mijn ervaring, dit wilde gebruiken om anderen te coachen in persoonlijke groei en het idee voor een eigen coaching- en trainingsbureau was geboren. Na deze studies heb ik besloten om nog een stap verder te gaan. Ik specialiseerde me in het krijgen van balans en rust, ik koos naast deze verdieping ook Access bars als middel om het lichaam, het hart en het hoofd weer op 1 lijn te krijgen. Mijn focus ligt hierbij bij het begeleiden van mensen die zich overweldigd voelen door het leven en relaties waar verbinding hebben met elkaar niet vanzelfsprekend gaat.

"Contact opnemen! Dacht ik. Heel snel had ik een kennismakingsgesprek met Yvonne, een enthousiaste coach die met veel passie ons wilde coachen. Binnen een week kwam Yvonne met een op maat geschreven voorstel. En ik kon meteen aan de slag. Ik ben super tevreden over de (persoonlijke) aandacht en begeleiding die Into More heeft gegeven. De sessies zijn voor mij erg nuttig en waardevol geweest!"

Wil jij dat ook? Neem dan contact op:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht

    yvon@intomore.nl