Nieuws

Ik mis het…..

Zo! Dat is even geleden, en wat is er allemaal gebeurd…

Een kleine mooi jongetje ontvangen, een heel nieuw leven onder onze hoede.
Ook daar een weg in vinden, balans zoeken en het ritme ontdekken van dit kleine wondertje is al een dagtaak op zich in het begin.

Een blog schrijven staat dan niet op nummer 1.
Inmiddels is onze kleine man alweer 6 maanden en kriebelt het! Een blog, Facebook, marketing, Twitter, de website, alles passeert de revue in mijn hoofd.
Een toffe vakantie kwam er nog tussendoor en nu vind ik het tijd! Tijd voor focus!
Afgelopen weekend heb ik uitgesproken wat ik allemaal wil, waar ik voor wil gaan, wat ik belangrijk vind.
Heerlijk, en tegelijk ook weer spannend. Hoe doe ik dat in combinatie met de zorg van onze kleine man? Lukt het om tijdens zijn slaapjes het één en ander te doen? Wacht! Daar mis ik de essentie van wat ik wil! Ik wil focus, ik wil ruimte en tijd om aan mijn bedrijf te werken. BALANS!

Het begint met afspraken, gelukkig kan dit erg goed met mijn man. Ruimte en tijd is gecreëerd, en wat gebeurt er? Ik voel dezelfde focus voordat ik bevallen ben! State of mind? Uiteraard! Minder effectieve tijd? Uiteraard!

Ik hou ervan mezelf uit te dagen in mijn denken, waar loop ik tegenaan/waar stroomt mijn energie minder makkelijk? Hier was het de gedachte dat ik afhankelijk ben van de slaapjes van onze zoon, ik vergat alleen dat er meer is dan mijn ‘alleenmomenten’ met hem. Er zijn ook momenten dat we met z’n tweeën zijn. Wat is er allemaal mogelijk dan?

Door het gesprek aan te gaan, door te zeggen wat ik wil breek ik met mijn patronen. En wat voelt dat fijn.

Nu moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik als coach wel flink wat kennis en oefening in mijn rugzak heb om dit vlot te doen. Dat dit nog niet vanzelfsprekend is voor iedereen snap ik dan ook heel erg goed. Er was een tijd dat ik geen coach was… en oh oh… wat een worsteling hebben denkpatronen me gegeven.
Ik snap de moeite, ik begrijp het volle hoofd, de onmacht, het overweldigende gevoel dat er iets is dat boven je uit groeit.

Stel je eens voor dat balans zoeken makkelijker gaat? Dat je met minder moeite lastige dingen aan kunt pakken? Heerlijk toch? En echt… het levert je zoveel ruimte en tijd op!

Access bars is een heel fijne manier om je balans te vinden. Ik nodig je uit om eens de pagina te bekijken, ik nodig je uit om ook rust en een ontspannen gevoel te ervaren.
Hier vind je alle informatie  

Ik lees graag je reactie,

Liefs Yvon

Geef een reactie