Nieuws

Can you fake it till you make it?

Een heel aantal jaren geleden beviel mijn spiegelbeeld mij niet. Wist niet goed wat er was maar diegene die ik zag was niet diegene die ik altijd graag had willen zijn. Ik bedoel niet mijn uiterlijk, daar was ik best tevreden over. Het was meer wat ik uitstraalde, als het mij al opviel… dan zagen anderen dit ook. Mijn gedachten tolden en na verloop van tijd besliste ik voor mijzelf dat ik me er nu niet meer druk om ging maken. Ik zuchtte diep, rechtte mijn rug en voelde mij gelijk al beter… Ineens viel het kwartje!

Wat doe jij non-verbaal? Wat laat jij zien aan anderen?
We zijn gewend om naar de houding van anderen te kijken en vergeten hierbij onze eigen houding.
Heb jij een ‘ik kan het’ houding? Wat zou er anders zijn als je deze houding jezelf aanmeet?

Ik vond een filmpje die dit erg goed uitlegde en deze wil ik graag met je delen.
Denk jij dat jij door je houding aan te passen je ook positiever in het leven kunt staan? Laat het antwoord achter in een reactie onder deze blog.

Eén reactie

  • Kirsten

    Was me er zelf van bewust geworden dat ik door omstandigheden mijn houding had aangepast….hoofd naar beneden, hangende schouders. Ik hoorde zelfs dat ze mij niet zo vaak hadden gezien de afgelopen periode, terwijl ik net zo vaak als anders op het schoolplein was. Dus vanaf nu weer met rechte rug en opgeheven hoofd aanwezig zijn ?!

Geef een reactie