In 10 stappen je communicatie verbeteren?

Iedereen herkent het wel in meerdere of mindere mate:

  • onbegrip
  • boosheid
  • stress
  • angst
  • verdriet

Allemaal zaken die kunnen spelen als je in gesprek gaat of bent. Soms ga je eens nadenken na een heftig gesprek en kun je zomaar ook emoties herkennen. Je hebt dingen willen zeggen die je vergeten bent of je hebt dingen gezegd die helemaal niet aan de orde waren tijdens het gesprek. Je slaat de plank dan mis, eigenlijk zo’n zonde hé.
Je hebt je doel dan niet gehaald, je hebt niet uit het gesprek gehaald wat je zou willen.
Wil jij weten hoe jij je hier verandering in aan kunt brengen?
Wat je kunt doen om gesprekken beter te laten verlopen?

Ik gebruik altijd Neuro Linguïstisch Programmeren als basis voor mijn communiceren. Dit geeft houvast, maakt me flexibel en geeft mij alle rust om op een sterke manier een gesprek in te gaan. Hoe vervelend deze ook zou kunnen zijn, door deze stappen ben ik in staat om het gesprek effectief te laten verlopen. Wil jij dit ook kunnen?

Ik deel mijn expertise in dit GRATIS event:

  1. In 10 stappen je communicatie te verbeteren
  2. Hoe NLP je een expert maakt in communicatie

Of misschien ben je nu nieuwsgierig geworden naar wat NLP nu dan precies is.

Binnenkort volgt er een nieuwe datum voor dit online event